Maatschappij
Now Reading
[Audio] Interview met demonstrant Den Haag: ‘Als ik vind dat iets niet goed is, wil ik mijn stem laten horen”

[Audio] Interview met demonstrant Den Haag: ‘Als ik vind dat iets niet goed is, wil ik mijn stem laten horen”

Wij spraken vandaag met Myriam Croes. Zij was gisteren aanwezig bij het protest tegen politiegeweld in Den Haag. Een protest dat uiteindelijk uit de hand liep. Myriam vertelt ons hoe het begon en hoe het eindigde, maar als Arubaanse hier op vakantie, geeft ze ook een inkijkje in hoe er >> Lees de rest van dit artikel

Lees verder op : Verdwenen Gelijkheid

About The Author
VerdwenenGelijkheid
VerdwenenGelijkheid
Op deze website hopen we een bijdrage te leveren aan de gesprekken die nu plaatsvinden waar het gaat om racisme en de positie van niet-blanken in Nederland. Door te opiniëren, te informeren, soms misschien heel lichtjes te sneren en in elk geval te verzamelen.